<

Чергова бурштинова навала на Волині: з’їхалося близько тисячі старателів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 7.11.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Поліція Волині робить усе можливе аби не допустити незаконного видобутку бурштину. 

Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області генерал поліції третього рангу Петро Шпига – пише Під Прицілом

Сьогодні близько 11.00 години до чергової частини Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області надійшло повідомлення про те, що поблизу села Вовчецьк зібралося близько однієї тисячі чоловік з метою здійснення незаконного видобутку бурштину.

На місце події виїхало керівництво ГУ НП у Волинській області та Маневицького відділу поліції. Керівники поліції вели перемовини із старателями. Після проведених перемовин бурштинокопачі залишили місце незаконного видобутку бурштину. На даний час охорону місця незаконного видобутку бурштину забезпечує близько 500 працівників спецпідрозділів, Національної гвардії, представників добровольчих батальйонів та інших допоміжних служб. Поліція Волині робить і буде робити усе можливе аби не допустити незаконного видобутку бурштину на території області, – наголосив Петро Шпига.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця