<

Через збільшення кількості хворих на коронавірус Італія посилює карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 20.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Уряд Італії посилив карантинні обмеження на тлі щоденного зростання кількості хворих на коронавірусну інекцію.

Про це повідомляє BBC, мерам міст рекомендують з 21:00 закривати популярні центральні площі й вулиці, на яких найчастіше збираються люди, а також зачиненими з 21:00 мають бути розважальні заклади. Робота конференц-залів тимчасово забороняється, – передає Суспільне.

За новими правилами, у ресторанах та барах за одним столом можуть розміщуватися компанії з не більш ніж шести осіб. Заклади, у яких відсутні місця для сидіння, повинні закриватися вже о 18:00.  

Старшу школу переводять на дистанційне навчання, але випускні класи при цьому будуть по черзі навчатися у школі і дистанційно. Школярі інших вікових груп поки що продовжать навчання у класах, а університети можуть самостійно приймати рішення про повністю дистанційне навчання або ротацію навчання у класах, залежно від профільних особливостей.

Спортзали мають один тиждень для адаптації до більш жорстких обмежень. У випадку їх невиконання, вони зобов’язані тимчасово припинити роботу. Обмежують також практику командних видів спорту: тренуватися на спеціальних майданчиках можна, але наодинці.

У громадських приміщеннях та громадських місцях люди зобов’язані носити захисні маски або респіратори. Компаніям рекомендується перевести працівників на дистанційну роботу.

Прем’єр Джузеппе Конте у своєму телезверненні закликав людей до максимальної обережності, зазначаючи, що ситуація стає небезпечною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер