<

Через «Ягодин» намагалися провезти брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:53 | 5.04.2021 / Новини / /
Перегляди
21
/ коментарі 2

30-го березня на митному посту «Ягодин» у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень.

Про це інформує Волинська митниця.

В Україну, в зону митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби, заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина Федеративної Республіки Німеччина. Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «гуманітарна допомога», в адресу благодійної організації.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, встановлено, що фактично у вантажному відсіку, крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, переміщується 16 262 одиниці нового брендового одягу загальною вартістю 25 мільйонів 775 тисяч гривень.

Таким чином, голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 25 мільйонів гривень вилучено до рішення суду.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер