<

Через волинський кордон намагалися ввезти санкційні російські автозапчастини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 21.12.2021 / Новини / , , /
Перегляди
388
/ Коментарі відсутні

Військовослужбовці Волинського прикордонного загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі ввезення в Україну заборонених товарів, виготовлених в РФ через пункт пропуску «Доманове».

Як зазначають, прибув вантажний автомобіль під керуванням нашого краянина з вантажем «запасні частини до автомобілів». Товар слідував з Білорусі на одне з підприємств, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Враховуючи можливі ризики щодо незаконного переміщення товарів, оперативні співробітники прикордонного загону ініціювали ретельну перевірку. Згодом під час прикордонно-митного оформлення вантажу та перевірки товаросупровідних документів правоохоронці виявили відсутність в них інформації щодо виробника.

На самих же запчастинах значилося, що вони виготовлені в Росії на ПАТ «КAMAЗ».

Це підприємство входить до переліку юридичних осіб, щодо яких, згідно з рішенням РНБО, застосовуються санкції з повної заборони ввезення чи транзиту в Україну товарів.

У зв’язку з цим вантажівку, якою везли в Україну понад 800 запчастин російського виробництва, вартістю майже 400 тисяч гривень, правоохоронці встановленим порядком повернули на територію Білорусі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок