<

Через українсько-білоруський пункт пропуску «Доманово» намагалися незаконно провезти екскаватор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 7.09.2021 / Новини / /
Перегляди
267
/ Коментарі відсутні

На митному посту «Доманове» Волинської митниці попередили незаконне ввезення спецтехніки на суму понад 400 тисяч гривень.

В зону митного контролю заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. До митного контролю подали товаросупровідні документи, відповідно до яких в режимі «імпорт» переміщується вантаж, гусеничний екскаватор марки “JCB 860” за ціною 8800 Євро з литовської компанії на адресу громадянки України, – повідомляє Волинська митниця.

У результаті повного митного огляду транспортного засобу виявили іншу експортну митну декларацію митних органів Литовської Республіки, згідно з якою ціна становить 14000 Євро. Таким чином, громадянка України, котра являлась отримувачем товару, при ввезенні на митну територію України екскаватора, подала до митного контролю документи, що містять неправдиві відомості щодо його фактурної вартості.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Працівники Волинської митниці склалали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 436,4 тис. гривень вилучили до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок