<

Через Центри обслуговування платників на Волині надано більше півмільйона послуг бізнесу та громадянам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 27.07.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У І півріччі 2015 року через Центри обслуговування платників на Волині надано 500910 послуг. Понад 30 тисяч наданих громадянам  та бізнесу послуг – адміністративні.

Щоб своєчасно та якісно надати послуги відвідувачам у Центрах обслуговування постійно працювали 107 працівників ОДПІ в області. Як свідчить аналітика, кожен працівник ЦОП надав послуги в середньому 475 платникам податків, – повідомляє прес-служба ДФС.

Сьогодні в Центрах обслуговування платників представники бізнесу та громадяни можуть отримати 17 безкоштовних адмінпослуг.

Щоб скористатися своїм правом на отримання адмінпослуг кожен платник податків може ознайомитися зі стандартами надання обраної ним послуги в інформаційній картці, що розміщена на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області у спеціальному розділі  «Адміністративні послуги», та у цьому ж розділі завантажити зразок заяви.

Заяву до органів ДФС для отримання адмінпослуги можна надіслати поштою, або ж подати особисто за місцем своєї податкової адреси.

У Центрах обслуговування платників створені комфортні умови для відвідувачів, де є змога отримати усі необхідні послуги та роз’яснення з питань застосування норм податкового звконодавства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер