<

Через сильні зливи в Іспанії під водою опинилися цілі міста: є жертва і зниклі безвісти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:05 | 12.12.2021 / Новини / /
Перегляди
321
/ коментарі 2

В Іспанії сильні зливи призвели до повеней та зсувів в автономних округах Наварра та Країна Басків. Рятувальники повідомляють про загиблу людину, також унаслідок стихійного лиха є зниклі безвісти.

У місті Санбілла 10-го грудня рятувальники виявили тіло жінки поряд із автомобілем, якого розчавив зсув. Пошуки ще одного зниклого 61-річного чоловіка продовжуються в місті Елізондо. Про це повідомляє видання El Pais, – пише Обозреватель.

В екстреній службі регіону Памплона повідомили, що стік річки Агра внаслідок потужних дощів перевищив 592 кубічних метри на секунду і досяг рівня 4,75 метра. Крім того, там очікують подальшого зростання рівня води.

У зв’язку з небезпекою влада Наварри ввела найвищий рівень попередження громадян, зазначивши, що це найвищий рівень потоку річки, зафіксований у цьому напрямку за останні два десятиліття.

Також у деяких районах автономного округу Наварра повінь призвела до затоплення внутрішніх вулиць. Дощі, що ринули останніми днями на Країну Басків і Наварру, стали причиною численних інцидентів, в основному через розлив річок і зсувів, які зачепили кілька міст і доріг.




коментарів: 2
  1. Як то “Через сильні зливи в Іспанії опинилися цілі міста”?
    Я завжди думав шо в них міста опинилися бо вони так спланували…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок