<

[ОНОВЛЕНО] Розбійний напад на фінустанову, вистрілили у голову директора: на в’їздах і виїздах з Луцька перевіряють документи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:24 | 27.12.2019 / Новини / /
Перегляди
138
/ Коментарі відсутні

У Луцьку 27-го грудня здійснили напад на фінансову установу Euro Post, що знаходиться за адресою Волі, 66. Зловмисник, який намагався вчинити пограбування, вистрілив в голову чоловіку, ймовірно директору закладу. Поліцейські оголосили план «Сирена».

Як зазначила лікар-терапевт приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні Ольга Коз, вранці 27-го грудня до медзакладу доставили двох пацієнтів: жінку в стресовому стані (ймовірно – касир, – ред.) та чоловіка з вогнепальним пораненням голови, – повідомляють Волинські Новини.

Стан чоловіка – важкий, його готують до операції, під час якої діставатимуть кулю з голови. Видання зазначає, що постраждалий чоловік – це директор відділення фінустанови.

Очевидці повідомляють, що на усіх виїздах з Луцька стоять поліцейські та перевіряють автомобілі і людей, – передає Волиньпост.

За попередньою інформацією, розбійний напад невідомий чоловік вчинив на ПАТ «ЄВРОПОШТА», що на проспекті Волі, 66. Фірма є приватним оператором поштового зв’язку, що спеціалізується на фінансових послугах, поштових переказах, видачі позик та споживчих кредитів населенню, а також грошових переказах, кур’єрських та інших послугах.

У секторі комунікації поліції Волині підтвердили, що ввели план «Сирена» задля затримання злочинця. Утім, деталей наразі не повідомляють з об’єктивних причин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця