<

Через порушення карантинних вимог у Луцьку можуть закрити фермерський ярмарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 6.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Ярмарок сільськогосподарської продукції у Луцьку, що на проспекті Соборності, можуть закрити через численні порушення карантинних вимог.

Про це йдеться на сайті мерії Луцька, – передає ВолиньPost.

5 червня інспектори муніципальної варти виявили багато порушень карантинних вимог на ярмарку сільськогосподарської продукції між будинками 18 та 20 на проспекті Соборності.

Про численні порушення на цьому об’єкті неодноразово повідомляли і працівники Держпродспоживслужби. Більшість продавців не мають документів про якість продукції, ігнорують використання засобів індивідуального захисту. Окрім цього, продавці та покупці не дотримуються необхідної дистанції.

Як наголосив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, якщо ситуація на ринку не буде контрольованою, розглядатиметься питання про його закриття.

Також за даними управління охорони здоров’я міської ради та Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, у Луцьку станом на 5 червня зареєстрували 215 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За добу додалося 11 нових випадків. До сімейних лікарів із захворюваністю на грип та ГРВІ за добу звернулося 82 лучан. Також виявили 12 підозр на коронавірус.

Працівники Національної поліції продовжують перевірку дотримання карантинних заходів у місті. Відстежують коло контактних осіб та тих, хто повинен перебувати на самоізоляції. Також відпрацьовується алгоритм дій та мобілізація сил та засобів для належного дотримання порядку і правил карантину під час поминальної суботи та святкових днів на Трійцю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок