<

Через підтримку протестів чемпіонку світу виключили зі збірної Білорусі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 22.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Чемпіонка світу з фрістайлу Олександра Романовська була виключена з національної збірної Білорусі через те, що підтримувала протести проти Олександра Лукашенка.

Про своє виключення зі збірної спортсменка повідомила в коментарі sportrbc.ru, – передає УНІАН.

Романовська, а також тренер білоруської збірної з фрістайлу Микола Козеко висловлювалися на підтримку протестів в країні. Також спортсменка виступила за перерахунок голосів на президентських виборах і підписала відкритий лист проти політичних репресій.

«Складно змовчати, закрити очі на те, що відбувається, тому навіть не роздумувала. Наслідки, звичайно, були передбачувані. Але ця та ситуація, в якій потрібно показувати людські якості. Так, мене фактично виключили зі збірної через те, що відкрито підтримала протести. Але зараз я ні про що не шкодую, тому що чиста совість завжди важливіше», – сказала Романовська.

«Основний удар припав на нас двох. Тренера ще не прибрали, але йому вже надіслали листа про те, що він повинен повернути отримані стипендії за рік або навіть більше», – додала спортсменка.

Романовська є чемпіонкою світу 2019 року, дворазовою чемпіонкою зимової Універсіади-2019 і багаторазовою переможницею етапів Кубка світу.




коментарів: 2
  1. Сенс висловлювати протест Бацьку)) Лукашенко ??? То те саме що незгідним росіянам висловлювати протест Путіну) Завжди знайдуться непокірні. А рабам потрібен цар, то буде порядок!

    • виват анархия ! геть царя ! геть полицаів ! геть митників ! і взагалі всю владу ! не ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер