<

Через обстріли на Донбасі загинув український військовий, ще один поранений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 23.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарів 6

На Донеччині з початку поточної доби, 23-го лютого, в результаті обстрілу бойовиків один український військовий загинув, ще один – поранений. Українська сторона направила ноту в ОБСЄ.

Про це повідомляє українська делегація у Тристоронній контактній групі, – передає РБК-Україна.

Інцидент стався близько 7 ранку. Противник вів вогонь на Світлодарському напрямку.

“В результаті обстрілу противником наших позицій загинув один і був поранений ще один військовослужбовець ЗСУ. Українською стороною СЦКК направлено відповідну ноту в СММ ОБСЄ. Наша делегація висловлює щирі співчуття рідним і близьким військового, який загинув за Україну”, – повідомили в ТКГ.

Як зазначили у штабі операції Об’єднаних сил, всього за минулу добу бойовики 11 разів порушували режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення.




коментарів: 6
  1. Так скільки ще треба, щоб загинуло чи стали каліками,щоб зрозуміти,що треба закінчити цю, нікому не потрібну бійню????

  2. Як саме закінчити – всі прекрасно знають, от тільки всі ми мовчимо…,бо корона з нас упаде. От тільки скільки ще поляже молодих хлопців, щоб задовольнити амбіції диванних патріотів або тих, які виходять на майдан і оруть:”Ні капітуляції!!!”. А після такої патріотичної акції горлодери розходяться по затишних домівках, п`ють каву,пиво перед екраном телевізора,розповідаючи жінкам і дітям,як вони люблять Україну і ненавидять русский мир. А справжні захисники остаються в окопах,чекаючи,хто буде слідуючим:200-м чи 300-м… І так день за днем без всякої ясності чи перспективи і надії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок