<

Через негоду на Волині обмежили рух транспорту на окремих автодорогах і ввели дистанційне навчання у школах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 11.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
45
/ Коментарі відсутні

Обмеження руху транспортних засобів на окремих автодорогах місцевого і державного значення та дистанційне навчання у школах – основні рішення, прийняті під час засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Кмісію терміново зібрав голова ОДА Юрій Погуляйко сьогодні, 11 лютого 2021 року, аби об’єднати зусилля для мінімізації наслідків негоди, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

Зазначені заходи запроваджуються на найближчі два дні, доки не відступить негода.

Участь у засіданні взяли керівники райдержадміністрацій, управління ДСНС, Національної поліції у Волинській області та голови територіальних громад області.

У ході засідання напрацювали заходи, що допоможуть мінімізувати наслідки ускладнених погодних умов у період з 11 лютого 2021 року.

За пропозицією начальника управління ДСНС у Волинській області Володимира Грушовінчука вирішили обмежити рух великовагового та великогабаритного транспортних засобів на автодорогах державного значення, як це вже робили до цього, а також на дорогах місцевого значення, які зазвичай найбільше страждають від снігових переметів.

Таке рішення прийняли, аби уникнути аварійних ситуацій, запобігти виникненню заторів та якнайшвидше розчистити дорогу. Бо лише за останню добу представники управління ДСНС здійснили 13 виїздів, аби визволити з снігового полону автомобілі.

Так, як зазначено у протоколі засідання, обмеження діятимуть:

«1) у порядку, визначеному законодавством, ввести обмеження руху великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автомобільних дорогах державного значення:

  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на ділянці м. Володимир-Волинський – с. Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с. Павлівка – смт Локачі;
  • Т-03-03 Луцьк – Радомишль –Демидівка – Дубно (в межах Волинської області);
  • Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклінь – /Р-17/ на ділянці смт Торчин – с. Шклінь;

Термін: на час ускладнення погодних умов

2) у порядку, визначеному законодавством, ввести обмеження руху усіх транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення:

у Луцькому районі:

а/д О 030744 Локачі – Шельвів – Линів – Кошів – Білосток – Антонівка – Забороль – /Р-22/ на ділянці Забороль – Антонівка – Білосток –Кошів – Линів – Шельвів;

у Локачинському районі:

а/д О 030745 Локачі – Хорів – Старий Загорів – Конюхи – Привітне – /Т-03-11/ – Войнин – Шельвів – Затурці на ділянках Шельвів – Войнин – Привітне, Хорів – Локачі;

Термін: на час ускладнення погодних умов»

Щодо навчання у школах, то голова ОДА Юрій Погуляйко запропонував завтра, 12 лютого, освітній процес організувати дистанційно.

Очільник області запропонував установам та підприємствам, де неможливо працювати дистанційно, скорегувати робочий графік таким чином, аби розвантажити громадський транспорт та населені пункти, зменшивши скупчення людей у години пік.

Нагадаємо, через складні погодні умови школи Володимира та Нововолинська відправили на один день навчатися дистанційно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа