<

Через начальника Волинської митниці область втратила 200 мільйонів гривень, – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 9.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Через його “діяльність” Волинь втратила 200 мільйонів гривень.

Про це голова обласної ради заявив вчора на позачерговій сесії обласної ради. Кошти мали би бути спрямовані на будівництво та ремонт доріг. На переконання Ігоря Палиці причиною такої ситуації є те, що в системі роботи української митниці досі не зникла корупція. “Як ви думаєте, за що звільнили попереднього керівника Волинської митниці? Він розказував, що возив до Києва 600 тисяч доларів, а від нього вимагали мільйон. Я готовий підтвердити цю інформацію, якщо мене викличуть на допит, — запевнив голова обласної ради і на проджовження теми додав, — привели Шавлака, який, згідно із доповідями ДФС, був переведений з Чернігівської митниці, де була контрабанда цигарок.  Продукцію Гродненської тютюнової фабрики ввозили з російської сторони, а офіційно ніби-то заходили порожні автомобілі. Шавлак за цим всім стояв, а сьогодні “кришує” контрабанду тут. Це його людей зловили на хабарництві. Нам не важливо 600 тис доларів чи мільйон він возить до столиці. Наша область втратила 200 млн грн і він за це має відповідати”, – пише видання Відомості.

Нагадуємо,  у липні обласна рада приймала звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана

з вимогою відсторонити  Олександра Шавлака від виконання своїх обов’язків та оголосити відкритий конкурс на заміщення посади керівника Волинської митниці з метою відновлення її ефективного функціонування та виконання покладених на неї завдань.

Ігор Палиця  повідомив депутатам та пристунім на сесії, що днями мав розмову з очільником українського Уряду Володимиром Гройсманом щодо ситуації, яка склалася на Волинській митниці. Пан Гройсман, зі слів, голови облради, пообіцяв, що керівника митниці на Волині замінять упродовж найближчого часу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер