<

Через коливання температури на дорогах Волині можлива ожеледиця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 11.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Оскільки температура повітря у Волинській області протягом доби знову коливатиметься між плюсовими і мінусовими позначками термометра, звертаємо увагу водіїв на можливе виникнення ожеледиці на автодорогах краю.

Про це повідомляє прес-служба автомобільних доріг Волині.

Сьогодні, 11 лютого, на Волині хмарно, дощить, вітер південно-західний, 7-12, пориви 15-20 м/с, температура повітря вдень становитиме 1-6º тепла. Дощову погоду, подекуди з мокрим снігом, синоптики прогнозують і на завтрашній день, вночі позначка термометра може опуститись до 1º морозу, а вдень підніметься до 5º тепла.

Проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечено, дорожнє покриття мокре. Підрядні підприємства, що здійснюють експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення в межах Волинської області, працюють в штатному режимі.

Оскільки температура повітря протягом доби знову коливатиметься між плюсовими і мінусовими позначками термометра, звертаємо увагу водіїв на можливе виникнення ожеледиці на автодорогах краю. Тож не варто втрачати пильності за кермом, перевищувати швидкість та робити необдумані маневри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок