<

Через додаткові надходження луцькі депутати перерозподілили бюджет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 27.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В обласному центрі 27 березня під час сесії у Луцькраді внесли низку змін до міського бюджету.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова розповіла, що місто отримало субвенцію з держбюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань в сумі 541 140 гривень.

8,7 мільйона гривень отримає ДКП «Луцьктепло» на виконання умов договору з ЄБРР за рахунок зменшення видатків на капітальний ремонт доріг.

200 тисяч гривень виділила місту Гіркополонківська сільрада на навчання дітей в Луцьку, Підгайцівська сільрада – на придбання сміттєсортувальної лінії та утримання дітей. 

285 тисяч перерозподілили на підтримку КП «Ласка», 208 – на технічне переоснащення будівлі ради, 2,8 мільйона гривень – управлінню капітального будівництва, 30 тисяч – дитячій поліклініці на поточний ремонт, 327 тисяч – на придбання термочаш для квітників і підставок під них, 5,3 мільйона гривень – на придбання сміттєсортувальної лінії у Брищі, 60 тисяч – капітальний ремонт Ковельської, 80 тисяч – видалення повалених дерев після буревію, 1,3 мільйона – сплата за договором ДКП «Луцьктепло» «Тепелену», 100 тисяч – на капремонт приміщення, де перебувають діти з інвалідністю, 140 тисяч – на закупівлю реагентів для гемоаналізатора. Окрім того, місто отримало субвенцію 148 895 гривень для навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Ще 25 тисяч гривень дали на встановлення пам’ятника колишньому міському голові Костянтину Литвиненку, 35 тисяч гривень – на спортінвентар для футбольного поля у Вересневому, 10 тисяч – на проведення турніру серед журналістів пам’яті Бориса Клімчука, 528 тисяч – на оплату проекту реконструкції РАЦСу в ЦНАПі, 200 тисяч – на проведення історичної вистави до 590-річчя з’їзду монархів, 34 тисячі – на проведення міжшкільного турніру з футболу, 199 тисяч – на проект українська електронна школа.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер