<

Частина бійців Правого сектора перейдуть в “Альфу”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 22.09.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Через обмеженість складу спецпідрозділу, бійці ПС будуть працювати як допоміжні волонтерські підрозділи.

Бійці Правого сектора поповнять ряди бойового підрозділу СБУ – спецпідрозділу “Альфа”, повідомив лідер партії Дмитро Ярош в інтерв’ю Українській правді.

“Зараз відбувається процес входження в центр спеціальних операцій “Альфа” на базі 8-го батальйону, який знаходиться в секторі М. Вже попрацювала комісія і провела людей, які їм підійшли – це кілька десятків бійців, які вже повинні підписувати контракти. Андрій Червень буде цей підрозділ очолювати, він дзвонив, казав, що завтра перші контракти повинні підписуватися”, – сказав Ярош.

За його словами, вливання в структуру СБУ є “найбільш підходящим варіантом”: “Для багатьох наших хлопців, які не можуть за станом здоров’я, інших причин увійти в офіційні структури, входження в “Альфу” дає можливість працювати як допоміжним підрозділам. Тобто для нас це ідеальна схема, ми її прийняли”, – зазначив Ярош.

На зауваження, що спецпідрозділ “Альфа” – це маленький компактний загін і не може взяти всіх бійців Правого сектора, він відповів: “Вони можуть працювати як допоміжні волонтерські підрозділи при цих хлопцях, які вже увійдуть в структуру”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер