<

Бюджет на 2015 рік обговорили на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 9.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тиждень для формування пропозицій щодо бюджету розвитку на 2015 рік є в представників районних, міських, селищних та сільських рад на Волині. – повідомляють Волинські новини.

Про це йшлося під час засідання колегії облдержадміністрації 9 грудня.

Головним завданням голова ОДА Володимир Гунчик назвав процес формування бюджету на наступний рік. З його слів, лишається тиждень для збору пропозицій до бюджету наступного року, а вже з понеділка робочі структури облдержадміністрації разом із членами депутатських комісій переходитимуть в оперативну роботу і починатимуть аналізувати пропозиції, що надійшли.

Зі слів голови ОДА, йдеться передусім про бюджет розвитку. Він просив прийняти це до уваги та до суботи завершити прийом пропозицій від сільських, селищних, міських рад, райдержадміністрацій щодо бюджету розвитку 2015 року.

Заступників він закликав створити робочі групи з аналізу цих пропозицій за профільними напрямками. Володимир Гунчик зауважив, що бюджет буде «жорстким та економним», але аналіз краще робити, маючи напрацювання, ніж приступати до реалізації планів непідготовленим. Він закликав звернути увагу на статті витрат, без яких можна обійтися та жорстке позиціонування Мінфіну щодо економії коштів, що будуть закладені у бюджет 2015 року.

Голова облдержадміністрації визнав, що «непростий» бюджет доведеться неодноразово обговорювати під час засідань депутатських комісій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер