<

Бухгалтера ДП «Волиньвугілля» звільнили від криміналу за понад 1 мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 11.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Прокуратурою області скеровано до суду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності за ‪несплату‬ ‪податків‬ головного бухгалтера ДП «Волиньвугілля», адже підприємство сплатило до бюджету усі донараховані податки, від сплати яких ухилилось, а також штрафні санкції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У ході ‪досудового‬ ‪розслідування‬ встановлено, що головний бухгалтер упродовж березня-грудня 2014 року, штучно завищивши податковий кредит, умисно ухилилася від сплати підприємством податку на додану вартість, що призвело до ненадходження до бюджету коштів у сумі майже 1 млн. 45 тис. грн.

До притягнення посадовиці до кримінальної відповідальності підприємство сплатило до бюджету в повному обсязі усі несплачені податки та понад 524 тис. грн. штрафних санкцій.
Відтак Нововолинський міський суд 9 лютого 2016 року задовольнив клопотання прокуратури та закрив кримінальне провадження щодо неї.




коментарів: 2
  1. А ви шахтарі чекайте кровно зароблених,а ті підар..и будуть штрафи платити нашими з вами грішми.Коли вже це бляд..о кінчиться?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок