<

«БУГ» проведе вільний мікрофон у прямому ефірі. Тема: Вибори Президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 17.04.2019 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 8

18-го квітня «БУГ» вийде на вулиці вашого міста. Ми вперше запрошуємо наших читачів взяти участь у вільному мікрофоні, який відбуватиметься прямому ефірі.

Хочеш висловити свою думку про кандидатів у президенти, маєш міркування щодо політичної ситуації в країні, хочеш розповісти про порушення, які бачив під час першого туру виборів і просто бажаєш щоб твою думку почули? Шукай у своєму місті синій мікрофон. Про питання, що стосуються виборів – поговоримо у прямому ефірі «БУГу».

Приходьте у Нововолинську о 11:00 до головного входу у центральний ринок.

Володимир-Волинський о 17:00 до обеліску Слави на площі Героїв.




коментарів: 8
  1. І не яких правил? Ой..ну я рахую що правила все ж повинні бути..А це взаємоповага до вибору каждого.. розуміння і культура..

  2. І,що то дасть,це те саме що просто поговорити ні прощо. Це на площі рибаки збираються на кутку Вопака,вони кожень день обговорюють вибори і тд але то називається поговорили і дарма….

  3. О, давайте, покажіть тих героїв, котрі через 5 років будуть казати, що вони не голосували за Зе.

  4. А цікаво чи візьме хтось участь у вільному мікрофоні з нинішніх місцевих депутатів від БПП ( Блоку Петра Порошенка) – Савельєв , Вірковський , Цаль-Цалко, Принда , Василюк , Замрига , Зінкевич В. , Токовий на чолі з мером міста …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок