<

«БУГ на стилі»: Марія Корнійчук, 20 років, студентка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 5.02.2018 / Новини, Таблоїд / /
Перегляди
32
/ 1 коментар

Зовнішній вигляд людини – це своєрідна візитівка, що розповідає про її внутрішній світ, уподобання, культуру, смаки. Одяг – саме те індивідуальне, що вирізняє одну людину від іншої. До вашої уваги стильні жителі Прибужжя.

Сьогоднішня героїня мешканка Нововолинська, яка зараз навчається в Кракові та обожнює стильних людей. Знає шість мов, а саме: шведська, польська, німецька, англійська, російська і українська, звісно ж. Любить своє студентське життя тим, що завдяки мовам може знайти спільні інтереси з багатьма людьми незважаючи на національність. Також Марія активно веде Instagram з дуже цікавими темами (@mary_korniychuk).

— Улюблена книга?
Із книжок обожнюю психологію – Дейла Карнегі і Пола Екмана. Хоча улюбленою була і лишається “Джейн Ейр” Шарлотти Бронте. Книга про велику любов, для дівчат, які люблять помріяти.

 — Улюблена страва?
Понад усе люблю італійську кухню і все, що її стосується. Макарони і спагеті могла б їсти вічно, тільки шкода, що від них так шалено щічки ростуть.

 — Улюблений фільм?
Я фанатію просто від старих фільмів і від чорно-білих особливо. А якщо там є Одрі Хепберн, то в моїх очах фільм приречений на успіх. Якщо хтось ще не дивився “Сніданок у Тіффані”, то я їм дуже заздрю, тому що вони мають шанс подивитись цей шедевр вперше! Або ж “Приборкання норовистого” – стільки, як за цей фільм, я у житті не сміялась. Ніколи собі не відмовляю у перегляді фільму, в якому треба багато думати. Якщо ви шукаєте такий фільм, то прийшов час для “Реквієму за мрією” і “Містером Ніхто”.

 — Найулюбленіша пісня?
Музика італійська мені теж дуже подобається – Адріано Челентано, наприклад, це ж взагалі ходяча харизма. Але не оминаю увагою й інші музичні напрямки. Слухаю практично все, окрім російського попу і репу. В мої вподобання входять як класична музика, так і рок, часом навіть тяжкий, американська поп-музика (але не Тейлор Свіфт і Майлі Сайрус, а The Neighbourhood, LP, для прикладу). Мій ідеальний день не обходиться без джазу, а Френка Сінатру взагалі можна слухати вічно. Щодо музики, то давно думаю, що потрібно якось різні хороші пісні виносити в маси і ділитись ними з іншими. Є ідеї як це скоріше зробити?

 — Улюблений колір?
Чорний

— Хто за гороскопом?
За гороскопом я Діва. Це зрозуміло одразу після ближчого знайомства зі мною. Завжди за справедливість, порядок, терпеливість і перевагу розуму над почуттями.

 — Хто з зірок подобається?
Мені дуже подобається стиль Кейт Міддлтон, ну справжня герцогиня! Або Меган Маркл. Подобається, коли у жінки/дівчини стиль стриманий. Стриманість теж може бути оригінальною, особливою, цікавою і сексуальною. Дуже подобається Марго Роббі. Її жіночність підкоряє навіть інших жінок, її стиль і манери закохують у себе з першого погляду.

 — Звідки черпаєш знання?
Саме в  Кейт Міддлтон, Меган Маркл та Марго Роббі я шукаю натхнення. А ще в однієї української блогерки – Аліни Френдій. Не завжди беру у неї ідеї, але завжди читаю, що і з чим варто носити, або що буде популярним у цьому сезоні. А ще черпаю неймовірне натхнення із журналу “Vogue”.


 — Де зазвичай купуєш речі?
Речі зазвичай купую у всім відомих магазинах H&M, Reserved, Mango, Zara, або останнім часом підсіла на інтернет-шоппінг. Головне точно знати всі свої розміри і не товстіти до того часу, поки тобі не прийде твоя річ.

 — Що найдорожче та найдешевше у твоєму гардеробі?
Ой, розмовляти про ціни – це як ходити по лезу! Є речі за які віддавала багато і хотілось плакати, а бувало й таке, що на розпродажах фірмові речі куплялись за дуже низькими цінами.



— Чим керуєшся при виборі одягу? Для тебе важлива мода?

В гардеробі переважає чорний, по-іншому я не можу. Хоча завжди намагаюсь додати в свій образ щось яскраве. Якщо яскраве в лук не пасує, то в хід йдуть яскраві помади, які актуальні завжди. Я обожнюю стильних людей і не буду обманювати, що зовнішній вигляд для мене не грає ролі. Грає! Але не стоїть на першому місці. Я люблю, коли люди просто в стані подбати про свій зовнішній вигляд, акуратність і розуміння того, що під порвані штани колготки не вдягаються. Я люблю, щоб все було в гармонії! Люблю, щоб добре на мені сиділо і не звисало, люблю щоб кольори поєднувались між собою (дякувати Богу, зараз є маса літератури, де це все можна вивчити), люблю інколи поєднувати те, що між собою не поєднується (рідко, але влучно), люблю також підглядати якісь цікаві ідеї у знаменитостей, чи просто у звичайних людей із гарним смаком. Більш за все люблю, щоб образ виглядав вишукано і елегантно, хоча і без спорт – стилю не обходжусь.

Стильний беж
Марія обрала для цього образу стильне плаття, яке придбала в інтернеті та туфлі з ESTRO. Гармонійно підібраний образ чудовий і без додаткових аксесуарів.

Темна ніжність
Чорна сукня Mohito, сумка в колір з Furla та взуття від українського виробника з їх сторінки в інстаграмі доповнила дівчина образ пальто з магазину Zara. Завдяки грамотному поєднанню кольорів отримали чудовий образ на кожен день.


Голубий кежуал
Марія підібрала весняний образ, який включає в себе пальто Zara, джинси Terranova, взуття Bata.


Пам’ятайте, кожен із вас – індивідуальність. Свій стиль ми творимо не слідуючи тенденціям, а за покликом душі. Шукайте джерела натхнення та створюйте власний образ, і не лише в одязі, а й по життю.

Кожен може потрапити в рубрику «БУГ на стилі». Ваші пропозиції надсилайте на електронну пошту bugorgua@gmail.com або телефонуйте за номером +38 (096) 285-45-34  




один коментар
  1. Бюджетний стиль буває чи тільки всякі не дуже доступні простим смертним шмотки то стиль і мода?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер