<

Bugatti випустив електромобіль для дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:56 | 13.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До свого 110-річчя, французький автовиробник Bugatti повернувся до свого коріння, аби відродити дитячу версію легендарного гоночного автомобіля Bugatti Type 35, що випускався в 1920-і роки. Авто буде демонструватися на Женевському автосалоні в цьому місяці.

Bugatti Baby II є наступником оригінальної моделі, яку Етторе Бугатті разом зі своїм старшим сином побудував для чотирирічного сина Ролана в 1926 році, – передає Прямий.

Автомобіль отримав практично той же дизайн, традиційну обробку French Racing Blue, але став трохи крупнішим, що дозволяє тепер розміститися в ньому не тільки дитині, але і дорослому.

Автомобіль обладнаний електродвигуном на задній осі, який живиться від акумулятора зі знімними літій-іонними батареями, панеллю приладів, шкіряним сидінням, фарами і гальмами з системою рекуперації. Baby II має два режими їзди: “Дитячий” з обмеженням швидкості до 20 км/год і “Дорослий” з максимальною швидкістю 45 км/г.

Тим, кому цього недостатньо, компанія пропонує опцію Speed ​​Key, це дозволяє водіям використовувати до 10 кВт потужності (13,6 к.с.) і граничну максимальну швидкість.

Bugatti планує випустити 500 екземплярів автомобіля Baby II, власне, як і першої моделі. Вартість нинішньої машинки складе 30 тис. євро. Виробництво стартує вже цієї осені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер