<

Будуть запитання, які раніше «ніхто ніколи не ставив»: Зеленський анонсував всенародне опитування 25 жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 13.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський закликав українців проголосувати на місцевих виборах, які пройдуть 25-го жовтня, і анонсував проведення всенародного опитування в цей день. Українцям запропонують дати відповідь на п’ять запитань. Що саме планують питати, наразі невідомо.

Про це Зеленський повідомив у відеозверненні 13-го жовтня, – передає Громадське.

«25-го жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі п’ять важливих запитань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас раніше ніколи не питали. П’ять важливих питань, щоб дізнатися твою думку», — сказав Зеленський у відеозверненні до українців.

Він не уточнив, що саме хоче запитати в українців, але пообіцяв озвучити їх невдовзі.

Тим часом колишній журналіст і ексдепутат Сергій Лещенко каже, що запитання, які винесуть на всеукраїнське опитування, озвучать найближчим часом: кожного дня по одному запитанню, почнуть з 14 жовтняЗа його даними, опитування пройде у вигляді голосування своєрідними «бюлетенями» біля виборчих дільниць. Участь в опитуванні буде добровільною.

В Офісі президента уточнили, що опитування 25-го жовтня — це не референдум. Воно не матиме прямих юридичних наслідків.

«Запропоноване президентом загальнонаціональне опитування дасть можливість кожному громадянину висловитися про те, що справді важливо для нашого суспільства, щоб на рівні всієї держави можна було засвідчити суспільну думку без її корегування різними ангажованими “експертами” та політиками з понад 20-річним стажем маніпуляції народними очікуваннями», — заявили в ОП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер