<

Будемо видавати зброю всім охочим захищати Україну, – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 24.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
316
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові в тяжких боях завдають втрат ворогу, а українська влада готова надати зброю всім українцям, готовим захищати Батьківщину від Росії.

Про це він заявив у черговому зверненні.

“Збройні сили України ведуть тяжкі бої, відбиваючи атаки на Донбасі, в інших регіонах на сході, півночі, півдні. Ворог поніс серйозні втрати, втрат у ворога буде ще більше. Вони прийшли на нашу землю. Україна атакована з півночі, півдня та сходу, атакована з повітря. Захист працює.

Армія і національна солідарність – це, на сьогодні, головна опора української державності. Але я ввважаю, що вона не єдина. Ми вже видаємо зброю і будемо видавати для захисту нашої землі всім охочим, всім спроможним захищати наш суверенітет. 

Кожен, хто має бойовий досвід і може приєднатися до оборони України, повинен негайно прибути до відповідних центрів комплектації. Міністерство внутрішніх справ залучає до захисту держави ветеранів”, – сказав президент.

Зеленський зазначив, що від ранку Україна має поранених військових – і закликав здавати донорську кров для них. 

Президент додав, що працювати зараз – це також допомога державі. 

Він також наголосив, що у людей мають бути всі необхідні товари та послуги, а банки мають забезпечити наявність фінансового ресурсу.

“Будьте готові підтримувати свою державу на площах свої міст”, – закликав Зеленський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок