<

Британське видання назвало Крим російським, але виправило помилку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 13.01.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Популярне британське видання Daily Mail в одному зі своїх матеріалів назвало анексований Крим “російським”. Посольство України в Сполученому Королівстві в понеділок, 13 січня, закликало журналістів виправити помилку.

Про це йдеться в повідомленні посольства в фейсбук, – пише Кореспондент. 

“Весь світ знає, що Крим – це Україна. Шкода, що Daily Mail досі – ні. Будь ласка, зробіть необхідні виправлення, щоб не вводити в оману своїх читачів”, – йдеться в повідомленні. 

Так, стаття з відповідною згадкою була опублікована британським виданням у день місячного затемнення – 11 січня 2020 року.

“Небесне явище в селі Клинівка Сімферопольського району Криму, Росія”, – йдеться у підписі до фотографії. Незабаром видання прибрало з тексту слово “Росія”.

Нагадаємо, після публікації в The New York Times статті з картою, в якій Україна зображалася без Криму, українське посольство у Вашингтоні закликало американське видання виправити помилку. Незабаром видання виправило зображення. У виправленому варіанті карти колір материкової України і Криму однакові, але півострів відділений пунктиром.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер