<

Британія відправила в Україну сотню спецназівців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 6.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
611
/ коментарів 14

Влада Великобританії відрядила в Україну понад 100 військових вищого класу для навчання українських бійців.

Про це 5-го лютого, повідомила газета Mirror, передає Корреспондент.

 Зазначається, що британські спецназівці навчатимуть військовослужбовців ЗСУ навичкам і технікам, які можуть стати у нагоді у разі вторгнення Росії – тактики боротьби з повстанцями, снайперській стрільбі та диверсіям. 

За даними видання, перекидання елітних військ із Британії здійснено з тієї причини, що ці сили більше не присутні в Афганістані і необхідні Україні.

“Спецназ Великобританії був перекинутий у регіон, щоб допомогти і дати пораду українським військовим. Вони мають широкий набір навичок, які, безсумнівно, будуть дуже корисними українським силам”, – підтвердило джерело газети. 

Нагадаємо, наприкінці січня Лондон відправив до України близько тридцяти елітних британських військовослужбовців, які навчають українських бійців застосовувати нову техніку.




коментарів: 14
  1. А ці круті спецназівці напевно першими зустрінуть ворога на кордонах України? Чи порадять як гідно померти? Чи а Афгані мало нагадили, то у нас більше хочуть?

  2. Диванні війська розбушувалися… Потап це не комп’ютерні стрілялки, це мистецтво війни … Виживають сильніші та досвітченні… Так що ротик прикрий, якщо некомпетентний!!!!

  3. А ще існує мистецтво нагнітання істерії про неминучість війни, навіть якщо тою війною і не пахне. Так що іноді включай свій мозок, Freelancer.

  4. Оті циклопи будуть бороздити вкраїнські поля та вчини наших як правильно вбивати акупанта? Ніт британським легіонєрам!

  5. Івся ця когорта москальського лайна живе в Новіку -гени дають про себе знати .

    • Уяви, мотлох, шо буде, коли зомбо-башні видключать…жах ! можуть почати бандерівцев бити… сгасав би ти на могилку, порадився, шо ж робити… я не дуже завуальовано висловився ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота