<

“Бронедвері” вимагають 160 тисяч гривень з волинського активіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 25.11.2014 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Попереднє засідання у справі виробника бронежилетів проти громадського активіста Володимира Красулі пройшло в Турійському районному суді у понеділок.

До зали представників Феміди прибув лише відповідач. Натомість адвокат позивача на засідання не з’явився – повідомляє Громадське.Волинь

Володимир Красуля публічно висловив заперечення стосовно позову ТзОВ “Весь мир бронедверей”. Цей виробник звинувачує голову ГО “Волинські патріоти” у тому, що останній “навмисне, виконуючи замовлення недобросовісного конкурента, розповсюдив неправдиву інформацію через телебачення та пресу, чим наніс значну шкоду діловій репутації” позивача. Красуля ж вважає, що не винен у зменшенні прибутків виробника бронежилетів.

Нагадаємо, що причиною судового позову стала публікація в Інтернеті та зокрема на сайті “Громадського” сюжету про відстріл бронепластин від різних виробників снайперами на Володимир-Волинському полігоні. Володимир Красуля тоді на камеру оголошував результати польового експерименту.

Через півроку виробники бронежилетів вирахували нанесені їм збитки “неправдивими публікаціями у ЗМІ” та оцінили їх у 160 (!) тисяч гривень. Із цієї суми 60 тисяч вимагають від турійського активіста у якості моральної компенсації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця