<

Brexit може спростити шлях України до ЄС, – Польща

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 26.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Після виходу Британії з ЄС зміниться порядок функціонування європейських інституцій.

Рішення Великобританії про вихід із Євросоюзу викличе необхідність змінити порядок функціонування європейських інституцій. А це, своєю чергою, може спростити шлях України до євроінтеграції. Про це заявив маршалок Сейму Польщі Марек Кухчинський на брифінгу в Трускавці Львівської області у неділю, 26 червня, – пише Корреспондент.

“Якщо ми говоримо про майбутнє, перш за все, європейське майбутнє, про те, що буде відбуватися у зв’язку з рішенням, прийнятим Великобританією…. Я вважаю, що це можливість і потреба внести зміни у функціонування європейських інституцій, таких як Європейський парламент і Європейська комісія. І у зв’язку з цим відкривається можливість змін відповідних положень, які спростили б Україні шлях до загальної, об’єднаної Європи, до європейської інтеграції,” – сказав він.

Коментуючи підсумки переговорів делегацій парламентів України і Польщі, Кухчинський підкреслив, що сторони домовилися, що будуть працювати саме у цьому напрямку (спрощення для України шляхів євроінтеграції, – ред.).

“Сподіваюся, що результати нашої роботи будуть гарними”, – додав Кухчинський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер