<

Бойовики порушили перемир’я на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 27.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Окупанти на Донбасі порушили перемир’я, яке почало діяти з опівночі 27-го липня.

На Донбасі окупанти порушили перемир’я, здійснивши два обстріли, українські військові відповіді не давали. Про це повідомив командувач Операції об’єднаних сил Володимир Кравченко на брифінгу, – пише Уніан.

«На жаль, з боку противника в 0:20 – 0:45 був обстріл підрозділу 36-ї окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів», – сказав Кравченко під час брифінгу.

За його словами, втрат з української сторони немає.

«Наші підрозділи поки мовчать. Той обстріл, який був вночі, загрози життю і здоров’ю особового складу не ніс», – підкреслив командувач ООС.

Також він повідомив, що близько 9:00 ранку в смузі відповідальності 79-ї бригади бойовики здійснили три обстріли. Кравченко підкреслив, що ситуація в зоні конфлікту залишається під контролем.

Нагадаємо, 27 липня, о 00:01 на лінії розмежування на Донбасі почався режим повного і всеосяжного припинення вогню. Українські військові заявляють, що готові дати відсіч у разі, якщо підтримувані Росією бойовики знову почнуть обстріли.

У неділю, 26 липня, за кілька годин до оголошеного перемир’я відбулася телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.




один коментар
  1. Невже є ідіоти, які справді вірили, що сєпари дотримаються режиму тиші? Режим тиші настане тоді, коли вся територія України буде звільнена від загарбників!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок