<

Бойовики на Донбасі за добу 14 разів відкривали вогонь — штаб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 5.04.2020 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У зоні бойових дій на Донбасі бойовики 14 разів обстріляли українські позиції. Втрат серед військових немає.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

«4-го квітня противник застосовував заборонені до розміщення біля лінії розмежування міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Завдяки ефективному використанню чергових вогневих засобів українським захисникам вдалось вчасно і результативно відреагувати на всі ворожі провокації», — йдеться у повідомленні.

У штабі також зазначили, що 4-го квітня бойовики зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли також житловий сектор селища Верхньоторецьке. В результаті розриву гранати осколкове поранення в ногу отримала місцева мешканка. Її госпіталізували до міської лікарні Торецька.

«Враховуючи реальну і значну небезпеку, на яку окупанти своїми злочинним діями наражають українських громадян, військовослужбовці Об’єднаних сил оперативно реагували на кожен обстріл та прицільним вогнем по опорних пунктах противника подавляли активність окупантів», — додали у штабі.

У зоні бойових дій на Донбасі 3 квітня бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню, серед українських військових без втрат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа