<

Бойовики на Донбасі з ПТРK обстріляли санітарний Хаммер ООС, є загиблий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 1.07.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

У понеділок, 1 липня, близько 10:50, під час виконання військовими медиками ООС завдань з евакуації пораненого в районі населеного пункту Водяне, російсько-окупаційні війська обстріляли санітарний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил: є загиблий і поранені.

Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил.

“Близько 10.50, під час виконання військовими медиками ООС завдань з евакуації пораненого в районі населеного пункту Водяне, російськими окупантами було цинічно і підступно обстріляно санітарний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил. Бойовики поцілили у санітарний автомобіль “Хаммер” з ПТКР”,  йдеться в повідомленні.

В результаті прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків один військовослужбовець ЗСУ загинув на місці.

Ще двоє військовослужбовців ООС – отримали поранення. Зокрема, один з поранених – військовий медик перебуває у критичному стані.

Командування Об’єднаних сил наголошує, що обстріл санітарних автомобілів є порушенням міжнародного законодавства та норм міжнародного гуманітарного права.




коментарів: 3
  1. Ще один кричущий доказ відсутності моралі і хоч якихось залишків гуманності в скрепанутих терористів. Хто там пищав “пуцін пріді…рузгій мір”? Слабоумні

    • Зараз підтягнуться гість і дід, і докажуть, що то Порошенко винен, майдан, корупціонери, незалежність, саме існування Украіни винно, але аж ніяк не путлєр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа