<

Болгарія розблокує вантажівки з українською агропродукцією на кордоні

03:11 | 23.04.2023 / Новини / /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

Україна й Болгарія домовилися про розблокування автівок на кордоні та їх розвантаження. 

Про це повідомив міністр міністр аграрної політики Микола Сольський.

«З болгарами погодили розблокування та розвантаження автівок», – заявив Сольський після переговорів з міністром сільського господарства Болгарії Явором Гечевим.

За його словами, «сторони обговорили ситуацію, що склалася, домовилися дочекатися рішення Єврокомісії і потім продовжити переговори».

Міністри аграрної політики і продовольства України Микола Сольський та сільського господарства Болгарії Явор Гечев 22 квітня погодили розблокування українських автівок на кордоні та їх розвантаження.

«Відбулася зустріч двох міністрів: аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського та сільського господарства Республіки Болгарія Явора Гечева. Сторони обговорили ситуацію, що склалася, домовилися дочекатися рішення Єврокомісії і потім продовжити переговори. Також міністри погодили розблокування автівок на кордоні та їх розвантаження», – йдеться у повідомленні.

Болгарський міністр після переговорів розповів, що 25-го квітня в Люксембурзі очікується зустріч міністрів сільського господарства країн-членів-ЄС, де може бути узгоджено рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця