<

Бокс: Усик переміг Чісору та здобув перший титул у суперважкій вазі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 1.11.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Лондоні на арені «Вемблі» відбувся бій українського боксера Олександра Усика проти британця Дерека Чісори в суперважкій вазі. Усик переміг одноголосним рішенням суддів.

Про це повідомляє Уніан.

Британець почав бій максимально агресивно і пішов усіма силами в атаку, влаштовуючи “млин” руками. Перші раунди вийшли дуже складними для українця – Усик багато пропускав і часто навіть за допомогою швидкості не міг піти від граду ударів британця.

Ближче до середини бою Чісора помітно втомився і втратив в агресії, продовжуючи періодично викидати удар з правої в надії на одне попадання. Усик став рідше йти з центру рингу і почав набирати очки. Варто відзначити, що британець використовував брудні прийоми – намагався зачепити українця ліктем, наступити на ногу або захопити однією рукою в клінчі, щоб пробивати іншою. Рефері не завжди реагував на ці епізоди.

У сьомому раунді Усик зумів захопити ініціативу, а в кінцівці трихвилинки зловив Чісору серією ударів, після якої британець серйозно захитався. Далі Чісора вже не виглядав настільки страхітливим, а українець почав діяти першим номером. Проте, як тільки українець зупинявся, британець тут же починав наносити точні удари.

У чемпіонських раундах Усик продовжив володіти ініціативою і точно пробивати по голові британцеві, який також намагався відповідати, але витривалість не дозволяла влаштувати українцеві справжній шторм. У заключній трихвилинці український боксер спокійно заробив необхідні очки.

Судді віддали перемогу українцю одноголосним рішенням – 117-112, 115-113, 115-113.

Оголошення переможця та яскраві моменти бою:

Фото – MatchroomBoxing.




один коментар
  1. Дуже шкода, шо ні Усик ні Чисора “випадково” придурошного суддю не зацепили яким розмашистим хуком.
    Підлий дядько!
    Але ж Сашко літав у першому раунді, як то кажуть “слабонєрвним нє смотрєть”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер