<

Бойовики здійснили 48 обстрілів, зокрема з забороненої зброї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 2.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Штаб АТО заявляє про здійснення проросійськими бойовиками 48 обстрілів упродовж минулої доби у зоні бойових дій на сході України.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу у суботу вранці.

За даними української сторони, сепаратисти подекуди використовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.

«На донецькому напрямку зафіксовано 28 випадків ведення вогню. Зокрема у Луганському ворог застосував артсистеми 122-мм калібру та 120-мм міномети. Найгарячішими точками залишаються наші позиції поблизу населених пунктів Верхньоторецьке, Троїцьке та Авдіївка, де супротивник застосовував 120-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети», – інформують у штабі.

На маріупольському напрямку зафіксовано 19 обстрілів із боку бойовиків. «В районі Красногорівки російські окупанти обстріляли наших воїнів із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів. Під вогнем також опинилися позиції сил АТО у Талаківці, Новотроїцькому та Березовому», – зазначили у прес-центрі штабу АТО.

У Луганській області впродовж вечора і ночі зафіксовано один обстріл зі стрілецької зброї – в районі Попасної.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР» поки не оприлюднили свою версію ситуації у зоні бойових дій упродовж минулої доби. Напередодні бойовики з «ДНР» заявили, нібито українська сторона впродовж тижня обстріляла підконтрольну їм частину Донеччини 4 тисячі разів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа