<

Бойовики псевдореспублік розповсюджують наркотики серед підлеглих, щоб ті не боялись воювати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 28.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Бойовики так званих “ДНР” та “ЛНР” розповсюджують наркотики серед підлеглих, щоб ті не виявляли боягузтва.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook, – передає Канал 24.

Таким чином терористи хочуть досягти “психологічної стійкості” у лавах окупантів. Бо без наркотичного стимулювання деякі з них відмовляються брати участь у диверсійно-розвідувальній діяльності проти української армії та проявляють боягузтво.

“Співробітниками ФСБ РФ було затримано начальника розвідки 7 окремої мотострілецької бригади Південного військового округу ЗС РФ Мартиненка Дениса Євгеновича за зберігання та розповсюдження наркотичних речовин. Після допиту Мартиненко був звільнений з-під арешту. За значну суму “відступних” затриманий домовився з співробітниками ФСБ приховати факт злочину.

“Вагомі” аргументи Мартиненка полягали у тому, що таким чином він досягав “психологічної стійкості” у своїх підлеглих, які виявляли боягузтво та відмовлялись без наркотичного стимулювання брати участь у диверсійно-розвідувальній діяльності проти підрозділів ЗС України”, – зазначили у повідомленні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер