<

Богатирьову оголосили в розшук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 24.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
zsm45

Генеральна прокуратура України оголосила в розшук колишню міністра охорони здоров’я за часів Януковича Раїсу Богатирьову.

ГПУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами держбюджету в особливо великих розмірах службовими особами Міністерства охорони здоров’я України, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, – повідомляє ТСН.

“Встановлено, що колишній віце-прем’єр-міністр України – міністр охорони здоров’я України, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, в особистих інтересах та інтересах третіх осіб, використовуючи надані повноваження всупереч інтересам служби, заволоділа бюджетними коштами у сумі понад шість мільйонів гривень”, – повідомляє прес-служба відомства.

Суд уже дав дозвіл на затримання Богатирьової та доставлення її в суд для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Крім того, суд арештував майно екс-міністра та її чоловіка – три квартири в Києві, апартаменти в Ялті та три будинки в селі Підгірці Обухівського району Київської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця