<

Боб Ділан написав свою Нобелівську лекцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:44 | 5.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Легендарний американський поет і музикант Боб Ділан виконав умову для отримання грошової частини Нобелівської премії. У понеділок, 5 червня, Шведська королівська академія у Стокгольмі повідомила про отримання Нобелівської лекції лауреата з літератури.

Лекція Ділана повинна була бути відправлена ​​академікам до 10 червня 2017 року, і тепер він може розраховувати на 8 мільйонів шведських крон (майже мільйон доларів). Така умова висувається тільки лауреатам Нобелівської премії в галузі літератури, – пише Корреспондент.

Текст в академії назвали “незвичайним і красномовним”. Його можна прослухати і прочитати на сайті Шведської королівської академії.

Відзначимо, медаль і диплом Нобелівської премії Ділану вручили у квітні, коли він перебував у Швеції з концертами. На церемонії нагородження нобелівських лауреатів у грудні він не був присутній. Більш того, протягом декількох тижнів після присудження Бобу Ділану Нобелівської премії з літератури в жовтні 2016 року члени журі не могли з ним зв’язатися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа