<

Блогеру, який влаштував гучну вечірку в День пам’яті жертв Голодоморів, загрожує 17 тисяч штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 30.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
391
/ Коментарі відсутні

У Львові зачинили Будинок вчених, де відбулася скандальна еротична вечірка. У суботу там святкували день народження інстаграм блогера Олександра Заліско.

Користувачі соцмереж неймовірно обурилися, бо все відбувалося у День пам’яті жертв Голодомору, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Еротичні танці, конкурси, тости на столах – цих фото та відео в інтернеті вже не знайти, після резонансу блогери їх видалили.

Під відео люди написали, що поки компанія гучно святкувала, за 500 метрів зібралося чимало містян, які ставили лампадки і свічки.

За порушення карантинних вимог комісія з надзвичайних ситуацій призупинила господарську діяльність Будинку вчених, а на блогера поліція склала адмінпротокол. Погуляв він на штраф у 17 тисяч гривень.

Крім того, відомі українські бренди уже заявляють, що розривають з ним співпрацю.

Телеведучий Володимир Остапчук вибачився за скандальну вечірку з блогерами на День пам’яті жертв Голодоморів, повідомляє BBC Україна.

У своїх соцмережах він перепросив за фразу “голодна блогерська туса”, якою підписав одну зі сторіз на цій вечірці.

“Навіть самому мені складно пояснити, як я міг не подумати в ту секунду, який це день і скільки болю та сумтку за ним стоїть”, – написав Володимир Остапчук.

У розпал веселощів ведучий у своїх сторіз опублікував фото святкового столу, яке підписав “голодна блогерська туса”. Цей підпис, і сам факт проведення вечірки в день пам’яті жертв Голодоморів обурив соцмережі.

Остапчук додав, що його підпис “голодна туса” не був наругою чи гумором над днем пам’яті жертв Голодоморів.

За його словами, гостям довго не виносили страви і вони почали хвилюватись, тож коли ведучий виклав ці сторіз у Instagram, йому прийшло в голову підписати сторіз саме так.

“Я не можу повернутись в минулу суботу і змінити свій вчинок, але я можу вибачитись за нього”, – написав ведучий.

Згодом Остапчук додав, що не подивився у календар, коли забронював таку дату в своєму розкладі. За його словами, він шанує та поважає день пам’яті жертв Голодоморів. Крім того, обидва брати його дідуся померли від голоду.

“Жодним чином мої сторіз не мали відношення до дня пам’яті, та часом секундне недумання може мати непоправні наслідки”, – написав Остапчук.

Читайте також: Скандал у Львові: відомий блогер влаштував еротичне шоу на День пам’яті жертв Голодомору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер