<

Київська блогерка заявила, що її побили патрульні: правоохоронці відреагували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 19.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
4581
/ коментарі 2

В інстаграмі блогерка з Києва заявила, що працівники патрульної поліції побили її, а чоловіка затримали. Правоохоронці кажуть, що затриманий здійснив напад на поліціянта.

Так, у своєму пості блогерка розповіла, що поліція зупинила машину, якою кермував її чоловік. Правоохоронці попросили показати документи, а пара в автівці нібито попросила показати відео з реєстратора у машині патрульних. Так, поліціянти повідомили, що зупинили автівку через недотримання дистанції.

Далі патрульні попросили водія вийти з машини.

«Побачивши, як вони агресивно налаштовані, я увімкнула камеру. На записі видно, як я підходжу і прошу показати відео з їхньої машини. У відповідь мене штовхають, а чоловіка починають заламувати», — написала жінка.

Далі блогерка стверджує, що працівники поліції на узбіччі «почали душити» її чоловіка. Тож коли вона нібито підбігла до них із проханням зупинитися й торкала за плече правоохоронця, то на неї «накинулися, викрутили руки, дали по голові, кинули на землю й викинули мій телефон якомога далі».

Реакція поліції

«Почнемо з фігурантів відео. Мене особисто вразив момент, коли люди їдуть містом 160 км/год, підтискають інших водіїв, зганяють з дороги. І навіть викладають це у сторіз», — написав у фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у фейсбуці.

Він додав, що увагу поліціянтів привернуло недотримання водієм безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів під час зміни напрямку руху.

«Що після зупинки? Хамство, тикання поліцейським, бикуваті запитання і погрози, що знімаємо. На неодноразові прохання поліцейських пред’явити посвідчення — нічого, аж поки не попросили вийти з авто», — йдеться у повідомленні Білошицького.

Далі з машини вийшла блогерка і вирішила втрутитися в подію, стверджує заступник. Він додав, що поліціянт тильною стороною руки намагався відгородити жінку від проїжджої частини та віддалити на безпечну дистанцію.

«Чоловік інста-блогерки, замість того, щоб самому їй зробити їй додаткове зауваження і попросити відійти, одразу здійснив напад на поліцейського і надалі чинив протидію затриманню, завдаючи тілесних ушкоджень патрульному», — зауважив Білошицький.

За словами Білошицького, чоловіка затримали в межах статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним займаються слідчі.




коментарів: 2
  1. Молодці поліцейські!!!
    Дуже терпеливо і ввічливо спілкувались !
    Хамло зняло машину і думало, що воно саме модне
    В Україні 160 км/год по закону ніде не можна їхати
    Але якщо вже і їхало, то знімати і викладати-це верх цинізму
    Поліцейським респект!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер