<

Бізнесмен з Антрацита розповів про пережиті тортури у полоні «ЛНР»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 13.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тортури електричним струмом, підвішування та щоденні побиття – так луганські бойовики намагалися вибити зізнання в терактах із 33-річного бізнесмена з міста Антрацит. Про це потерпілий розповів українським правоохоронцям на КПВВ “Станиця Луганська”.

Усі подробиці чоловік повідомив українським армійцям на КПВВ “Станиця Луганська” – повідомляє 5й канал

Каже, що його туди привезли самі терористи, бо зрозуміли, що зізнань вибити не вдасться. Чоловік запевняє, що в катівнях російських найманців пробув близько двох місяців. Наскільки його слова відповідають дійсності, ще мають зробити висновок СБУ та контррозвідка. Із поліцією чоловік уже спілкується.

“Співробітники “МГБ ЛНР” без будь-яких висунень звинувачень, без чого-небудь відвезли в колишню будівлю СБУ міста Луганська, посадили у підвал, били, катували струмом… Намагалися змусити підписати мене зізнання у підриві моста, терактах, питали за вибухові речовини, де я їх взяв, з ким співпрацюю… Співробітники “МГБ ЛНР” ставилися по-звірячому, не знаю, як ще описати це. Можна порівняти тільки з ГУЛАГом. Туалетів не було, вікон не було, ні постільної, нічого не давали”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця