<

Біометричні паспорти стане швидше отримати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 22.07.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Найближчим часом у ДП “Документ” обіцяють повернутися до термінів виготовлення біометричних паспортів, які зумовлені законодавством.

Про це у ефірі Еспресо.TV розповів прес-секретар державного підприємства “Документ”Володимир Поліщук.

“Ми пам’ятаємо, коли починався ажіотаж щодо отримання біометричних паспортів. Це був травень-червень минулого року. Зараз такої ситуації з величезними чергами вже немає. Ви зараз можете завітати до будь-якого центру видачі закордонних паспортів і побачити, що там майже порожньо. Зараз інтерес українців до оформлення закордонних паспортів на 10-15% менше, ніж місяць тому. Люди, які планували літні відпустки, вони вже навесні або на початку літа отримали паспорт”, – сказав Поліщук.

За його словами, люди, які ще не отримали закордонний паспорт і планують відпочинок взимку, зараз мають найкращу можливість для замовлення документу.

Також речник розповів про ситуацію з термінами виготовлення біометричних паспортів.

“Якщо раніше була ситуація, коли людям доводилося чекати по три місяці для отримання свого закордонного паспорту або 1,5-2 місяці навіть за умови терміновості виготовлення, то зараз ситуація нормалізується. Найближчим часом ми повернемося до термінів виготовлення, які обумовлені нашим законодавством: 7-20 робочих днів”, – додав Поліщук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця