<

Біля Міністерства освіти і науки відбудеться Акція «Чи будуть відраховані студенти-шкуродери?»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 25.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

26 вересня 2016 року в 11:30 – Біля Міністерства освіти і науки – Акція «Чи будуть відраховані студенти-шкуродери?»

 Студентка Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Любов Таропіна і її співмешканець Юрій Гнатюк в квартирі жорстоко знущались над кошеням, кидаючи його то в мікрохвильову піч, то в пральну машину, то закриваючи його у морозильній камері, і врешті-решт викинули його з вікна багатоповерхівки.

Четверо студентів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету – першокурсники, майбутні лікарі ветеринарної медицини – жорстоко вбили цуценя, здерли з нього шкуру і розчленували його. Відбувалося це в присутності їхнього викладача. Відеозапис знущань оприлюднили в соцмережі «ВКонтакте». За кілька днів до цього студентка Вікторія Ткачук пішла з подружкою і взяла у волонтерів цього цуценя (спеціально, щоб вбити). Вони збрехали жінці, у якої його беруть, що він буде жити у батьків в селі. Захисники тварин вимагають відрахувати студентів-живодерів з навчальних закладів.

Організатор акції – зоозахисники Києва. (просп. Перемоги, 10). Телефони: (044)228-55-33, (068)833-33-33.




один коментар
  1. Відрахувати і ВСЕ?! Ви серйозно? Відраховувати треба за прогули. А за вбивство ефективніше буде зловити по дорозі додому і руки повідрізати. Або хоча б посадити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця