<

Більше 700 українських військовослужбовців склали присягу на вірність українському народу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:58 | 24.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Серед них були й волиняни.

Урочисте складання присяги відбулось на плацу Рівненського 223-го загальновійськового полігона у понеділок, 23 лютого, – пише Громадське.Волинь

715 майбутніх бійців прибули з територіального управління «Північ».  Вони пройшли загальновійськову підготовку  на полігоні, через 15 днів відправляться у зону бойових дій. Серед них – 70% добровольців та 30% – мобілізованих бійців. Також, в лавах мобілізованих – 8 жінок.

«Умовно майбутніх бійців можна поділити на дві категорії. Перші – це ті, які служила в армії при радянському союзі та давали присягу на вірність радянському народу. Друга – це добровольці», – зазначив начальник 223 загальновійськового полігону полковник Ніколайчук Олександр.

Також він повідомив, що бійці не відразу відправляться у зону АТО, а пройдуть необхідну підготовку та бойове злагодження.

«Тут, на полігоні,  вони пройшли лише індивідуальну підготовку. П’ять днів загальновійськової підготовки і десять фахової. Через 15 днів ми маємо їх відправляти у різні війська. Але це не означає, що вони через 15 днів мають потрапити в АТО. Вони мають ще 15 днів прослужити, провести бойове злагодження», – зазначив полковник.

«Настрій у хлопців відмінний та патріотичний. Люди налаштовані надзвичайно добре. Чоловіки вчаться. Ніхто нікуди не втікає. Майбутні бійці проходять підготовку і освоюють свої професії. У бійців змінилось відношення до армії та своєї особистої підготовки», – заявив Ніколайчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер