<

Білорусь розмістила на кордоні з Україною авіацію, спецназ і гвардійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 5.06.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Також в Білорусі завершився прийом покликаних із запасу офіцерів для формованого штабу територіальної оборони.

В рамках перевірки системи посилення охорони держкордону і територіальної оборони Мінськ направив у бік України спецназ і гвардійців в супроводі вертольотів, повідомляє в п’ятницю прес-служба Міністерства оборони Білорусі, – пише видання Корреспондент.

“В рамках перевірки системи посилення охорони державного кордону на південному напрямку і територіальної оборони Гомельської області військовослужбовці мобільного роти 38-ї гвардійської окремої мобільної бригади після здійснення маршу в супроводі вертольотів Мі-8 перейшли в оперативне підпорядкування командуванню Мозирського прикордонного загону та приступили до виконання спільних завдань щодо посилення державного кордону”, – йдеться в повідомленні відомства.

У свою чергу,марш в район населеного пункту Костюкывка Гомельської області здійснивпідрозділ 103-ї окремої мобільної бригади сил спеціальних операцій Збройних сил.

“У ході маршу особовий склад відпрацював завдання з відбиття нападу умовного противника. Прибувши до пункту призначення, військовослужбовці перейшли в оперативне підпорядкування органам прикордонної служби, зайняли новий позиційний район і приступили до облаштування польового табору”, – зазначили в міністерстві.

За даними Міноборони, у Єльському районі Гомельської області продовжується формування штабу району територіальної оборони та окремої стрілецької роти територіальних військ.

“Завершився прийом офіцерів, призваних із запасу, для формованого штабу територіальної оборони, з якими сьогодні сплановано проведення занять з вивчення посадових обов’язків, а також отримання зброї та боєприпасів зі складів Збройних сил”, – додали в Міноборони.

“Розгортання територіальних військ проводиться з метою перевірки здатності органів управління Гомельської області реалізовувати покладені на них завдання”, – пояснили в оборонному відомстві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця