<

Білорус назвав Лукашенка «дебілом» й отримав півтора року колонії з примусовим лікуванням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 18.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
508
/ коментарів 11

27-го березня житель Мірського району Вітебської області у Білорусі Михайло Лінтовський зняв відеоролик, у якому використав відносно Лукашенка висловлювання, що «має негативну оцінку та ненормативну форму».

Суддя Ірина Яскевич за поданням заступниці районного прокурора Світлани Рамановської засудила чоловіка за образу президента (ст. 368 білоруського КК), повідомляє Еспресо.TV.

Це відео чоловік оприлюднив на своїй сторінці в “Однокласниках”. Сам обвинувачений сказав, що того вечора був обурений низькою зарплатнею й зняв відео на свій мобільний телефон.

Як розповів суду дільничний інспектор Андрій Талапіла, який давав свідчення, про відео з образами на адресу Лукашенка йому повідомили кілька місцевих жителів, які викликали поліцію. За словами поліцейського, відео набрало близько 800 переглядів, коли він вирішив викликати слідчо-оперативну групу для затримання Михайла Лінтовського.

“У відео він розповів анекдот про Лукашенка, а в кінці образив його, назвавши дебілом. Пізніше хотів видалити, поки ніхто не подивився, але узявся за роботу й забув. Потім приїхали працівники міліції і затримали”, – зазначає мінська газета Наша ніва.

Суддя засудив його до 1 року і 6 місяців позбавлення волі у виправній колонії.

Обвинуваченого взяли під варту в залі суду. Суддя також наказав вжити заходів щодо “примусового лікування хронічного алкоголізму”, на який, нібито, страждає Лінтовський.




коментарів: 11
  1. в нас хто тільки зєлю і як не називав, а Парашенка, я Януковіча, а Ющенка… тюрми б на всіх не хватило, тому нам можна!

  2. На мою думку в мене є шанс сидіти пожиттєво. Маючи на увазі все правління незалежної.

  3. на кухні можете називати кого завгодно як завгодно, а за привселюдне висказування можна і відповісти…..

  4. Читаю собі тут коментарі і думаю: “Щедра наша земля на таких “лукашенків”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер