<

[ОНОВЛЕНО] Біля Києва іноземець відкрив стрілянину по правоохоронцях: двоє поранені, зловмисник – ліквідований

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:56 | 2.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вранці 2-го жовтня в селі Хотянівка Київської області під час затримання правопорушника, котрий десять днів тому на Оболоні стріляв у спецпризначенців під час перевірки документів, вогнепальні поранення отримали двоє працівників КОРДу. Злочинця ліквідували.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Києві.

“У ході затримання правопорушника, який десять днів тому на Оболоні стріляв у спецпризначенців, вогнепальних поранень зазнали двоє працівників КОРДу. Їх доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу”, – повідомили в поліції.

“Коли поліцейські встановили особу правопорушника, ним виявився громадянин Грузії, засуджений на території іншої держави до 22-х років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї. Згодом з‘ясувалось, що він може переховуватися у селі Хотянівка на Київщині. За погодженням із прокуратурою була спланована спецоперація для його затримання”, – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, який перебуває на місці події. 

За його словами, до будівельного вагончика, де він міг перебувати, прибули правоохоронці на поліцейському авто і запропонували здатися. Однак зловмисник почав стріляти у правоохоронців із двох пістолетів:

«У відповідь поліцейські застосували табельну зброю і ліквідували стрільця. При цьому правопорушник поранив двох спецпризначенців, їх доставили у лікарню для надання необхідної допомоги». 

Згодом Національна поліція оприлюднила відео спецоперації. На якому видно, як зловмисник вибігає із контейнера і стріляє з двох пістолетів у бік правоохоронців. Пробігши кілька метрів він падає, здійснюючи постріли. Триває перестрілка, під час якої зловмисник був вбитий.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер