<

Біля Азовського узбережжя виявили корабель ФСБ Росії, який збирав розвіддані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 9.01.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Біля Азовського узбережжя, на дистанції близько 10 морських миль, виявили корабель берегової охорони ФСБ Росії, що здійснював збір розвідувальних даних. Морські авіатори примусили екіпаж російського корабля відійти від українського берега на відповідну відстань.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-центр ООС.

«У підрозділах Об’єднаних сил, які беруть участь у проведенні операції на Приазовському напрямку тривають заходи з протидії розвідувальної та диверсійної діяльності з боку російських спецслужб.

Зокрема, під час планової роботи з висвітлення підводної та надводної обстановки вертольотом Морської авіаційної бригади на дистанції близько 10 морських миль виявлено корабель берегової охорони ФСБ Росії, що здійснював збір розвідувальних даних», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після кількох обльотів над акваторією якірної стоянки, морські авіатори примусили екіпаж російського корабля відійти від українського берега на відповідну відстань.

Захід відбувався у тісній взаємодії підрозділів Військово-морських сил із артилерійськими та піхотними підрозділами, що тримають оборону на узбережжі.

Наголошується, що за береговою смугою здійснюється щоденне спостереження та її патрулювання для запобігання вторгнення з моря, недопущення висадки ворожого морського десанту.

фото:facebook.com/pressjfo.news




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця