<

[ОНОВЛЕНО] Білборди з проросійською пропагандою розмістили у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 30.01.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вночі на 30-те січня співробітники Управління з питань реклами КМДА та КП “Київреклама” в супроводі співробітників Муніципальної охорони прибрали дев’ять незаконно розміщених рекламних сюжетів, що містили проросійську пропаганду.

Про це йдеться на сторінці КМДА у фейсбук.

«Оператори зовнішньої реклами не надавали згоду на розміщення подібних сюжетів, тобто провокативні білборди розмістили піратським способом. Правоохоронні органи вже з’ясовують хто і з якою метою виготовив та розклеїв проросійську рекламу», – наголосив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що було прибрано 9 незаконних наклейок з 5 білбордів та наголосив, що комунальні служби контролюють ситуацію в місті.

Згодом у Нацполіції повідомили, що під час вивчення записів камер відеонагляду, столичні оперативники встановили трьох осіб, які обґрунтовано підозрюються у розміщенні у кількох районах Києва провокативних плакатів. 

Чоловіків доставили до управління поліції для  встановлення всіх обставин. 

За кожним фактом розміщення бігбордів розпочато кримінальні провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер