<

Більше тонни незадекларованого товару намагалося ввезти подружжя через пункт пропуску «Устилуг»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 23.11.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Волинські митники на МПП «Устилуг» припинили протиправні наміри українського подружжя ввезти більше тонни товару без сплати митних платежів.

Про це інформує Район.Володимир-Волинський з посиланням на прес-службу Волинської митниці ДФС.

У тісній взаємодії з правоохоронцями посадові особи управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС викрили намір українського подружжя ввезти через пункт пропуску «Устилуг» на митну територію України більше тонни товару без сплати митних платежів.

Зокрема, під час переогляду транспортного засобу після його в’їзду «зеленим коридором», у багажному відділенні мікроавтобуса виявлено 1174 кг меблів у розібраному вигляді та більше 45 кг препаратів для стоматології. Їхня вартість нині встановлюється.

За недекларування товарів, зловживання смугою руху для спрощеного митного контролю та дії, спрямовані на переміщення товару поза митним контролем, зловмисники будуть притягнуті до відповідальності.

Санкція статті 482 Митного Кодексу України визначає її як штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Конфіскації також підлягає транспортний засіб, який був використаний для протиправного діяння.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа