<

Бійців колишньої 51-ї ОМБр просять допомогти відшукати зниклого військовослужбовця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 26.08.2017 / Новини / /
Перегляди
8
/ коментарі 2

До волинських бійців звернулися з проханням допомогти у пошуках бійця 3 батальйону 30 бригади Олександра Довгаленка.

Правозахисник Василь Нагорний опублікував у Фейсбуці відео, на якому, ймовірно, присутній боєць, якого шукають рідні, повідомляє Володимир-Волинський.Район.

«Хлопці, #51бригада, голови райспілок АТО! Вибачайте, що тривожу ваші спогади, але потрібна допомога.

На цьому відео (з 4 хв. 23 секунди) надають медичну допомогу бійцю. Як стверджує родич цього військовослужбовця з Житомирщини – на відео, можливо, його брат, мобілізований боєць 3 бату 30 бригади, Довгаленко Олександр Віталійович, водій Камаза.

Відео знято 24 серпня 2014 року, в розташуванні підрозділу 51 бригади, сектор Д, район смт. Дзеркальне. Надає допомогу цьому бійцю військовий лікар Михайло Ярославович Гейнек. Відео знімав Сергій Стрілець, якому зараз влаштували судилище на сході – події він пригадує погано. Так само і лікар не може пригадати хто це, і куди його відправили далі.

Хлопці придивіться, може хтось впізнає цього бійця чи себе, може хтось щось бачив, чув, пам’ятає, як звали і куди він поїхав.

Це не для офіціозу і не на протокол, просто, щоб знати чи це Довгаленко Саша, і в якому напрямку вести подальший пошук!” – йдеться в дописі.

https://youtu.be/1Uy841gUPrU




коментарів: 2
  1. Хто і коли відповість,за за те, що послав цілу бригаду на вірну загибель??? УКРАЇНЦІ уважно подивіться ці кадри,і нарешті зрозумійте, кого і за що потрібно судити!!! Чи память у ВАС коротка,чи простили ВИ тих генералів(які до речі зараз добре влаштувались!),штабних “крис”,які це все влаштували??? Вони впевнені ,що так,-але рано мабуть радіють….

  2. З 51-ї бригади знайшли всіх, хто виходив з-під Іловайська. А що було на біля Дзеркального? Хто у нього командир? Ви надаєте дуже мало інформації. Його, що ніхто за три роки не шукав? Напевно відкрите кримінальне провадження. Як через три роки хтось впізнає незнайому людину, яку бачив мимохідь? Всі бійці бригади (живі) на зв’язку! Якась дурня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер