<

Бійці ЗСУ виступили із закликом зупинити торгівлю з ЛДНР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 9.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військові звернулися до Порошенка із закликом зупинити торгівлю з ЛДНР.

Бійці 16-го батальйону 58-ї бригади ЗСУ звернулися до президента Петра Порошенка і вищого політичного керівництва країни із закликом зупинити будь-які фінансові відносини з так званими ЛДНР. Відео звернення опубліковано у Facebook.

“Ми не підтримуємо жодну політичну силу, але засуджуємо тиск, особливо фізичний, на ветеранів АТО, які сьогодні шляхом торговельної блокади в Луганській області борються з фінансуванням окупантів. Крім того, ми вимагаємо повністю зупинити рух контрабанди вздовж усього кордону Донецької і Луганської областей. Кожна гривня, спрямована в ОРДЛО, – це пряме фінансування тероризму. Тероризму, який вже третій рік поспіль не дає спокою нашій країні”, – заявляють військовослужбовці.

Водночас, за їхніми словами, у зв’язку з відсутністю енергоносіїв з Донбасу, можуть виникнути “тимчасові труднощі”.

“Але пам’ять і честь тих воїнів, які поклали здоров’я і життя на цій кровопролитній війні, набагато дорожчі від цього. Ми розуміємо, що на окупованих територіях живе багато громадян, які люблять і підтримують Україну. Тому просимо їх з розумінням поставитися до цього економічного ембарго, адже в історії немає жодного прикладу, коли б країна в стані війни годувала свого ворога. Армія України – з народом України”, – сказано в зверненні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця